ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Μία από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για σημαντική διάκριση μπαίνει σήμερα Δευτέρα στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο λόγος για την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα η οποία έχει μεγάλες βλέψεις στην κατηγορία των 57 κιλών του τζούντο, βλέψεις που φτάνουν ακόμα και στην κατάκτηση μεταλλίου. Όλες οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές.

Όταν μιλάμε για την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα αναφερόμαστε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

της κατηγορίας των 57 κιλών. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το πλασάρισμά της στις υψηλές θέσεις του αγωνίσματος του τζούντο δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση έκπληξη στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Στην κωπηλασία η τετράκωπος των ανδρών που την αποτελούν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου έχει τις δικές της φιλοδοξίες ενώ στην κολύμβηση τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπούνται από τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Στέφανο Δημητριάδη στα 200 μ. πεταλούδα.

Η παρουσία της ιστιοπλοϊας δεν λείπει αφού οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατενιώτης (49er), η Άννα Αγραφιώτη (Laser radial) και ο Βαγγέλης Χειμώνας (Laser) αρχίζουν τις προσπάθειές τους. Στις κλάσεις αυτές θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με την 3η και 4η κούρσα τα Star (Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης).

Στο πιγκ πόγκ οι Καλλίνικος Κρεάνγκα και Παναγιώτης Γακιώνης συνεχίζουν την προσπάθειά τους ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ελληνικό δίδυμο του beach volley που συνθέτουν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσαρτσιάνη.

Τέλος άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων παίρνουν την Τρίτη 31 του μήνα οι Ευθύμης Μίττας και Νίκος Μαυρομμάτης στο σκιτ της σκοποβολής, καθώς και η Ευαγγελία Ψάρρα η οποία καλείται να περάσει στον επόμενο γύρο της τοξοβολίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα