Και τα πορνό έχουν …Όσκαρ

Δεκάδες αφαιρετικά ντυμένες κυρίες κέρδισαν διάφορα βραβεία, όπως π.χ. το βραβείο «Καλύτερη ερωτική σκηνή κορίτσι με κορίτσι», ή το «Καλύτερη… ρομαντική σκηνή»… Όλα τα φαβορί συμπεριλαμβανομένης και της Νατάσα Νάις, που ήταν υποψήφια για το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός» έλαμψαν δια της παρουσίας τους. Όπως η ίδια είπε, αν έβγαινε νικήτρια θα τοποθετούσε το βραβείο δίπλα στη μπανιέρα της. «Περνάω πολλές ώρες εκεί, ειδικά για τις σκηνές μου», δήλωσε στο κόκκινο χαλί και τόνισε με νόημα: «Μου αρέσουν οι λεσβιακές σκηνές πολύ και βρισκόμαστε γι αυτές στο μπάνιο πολύ συχνά».

Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς, η Νάις δεν γύρισε στο σπίτι της, ή καλύτερα στην μπανιέρα της με το πολυπόθητο βραβείο. Και αυτό έγινε διότι η 22χρονη Λίλι Κάρτερ κέρδισε τον τίτλο της «καλύτερης ηθοποιού για την πληθώρα των …ρόλων που υποδύθηκε κατά τη διάρκεια του 2012.

Ο Τζέιμς Ντιιν, που έγινε γνωστός και από την επερχόμενη soft πορνό ταινία με την Λίντσεϊ Λόχαν κέρδισε τον τίτλο του «καλύτερου ηθοποιού της χρονιάς». Ο Ντιιν από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν περίμενε να κερδίσει τίποτα αυτή τη χρονιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα