Καμμένος κατά πάντων για λίστα και Μνημόνιο

16:08 6/6/2013 - Πηγή: Matrix24

«Το μεγάλο έγκλημα και το αδίκημα που πρέπει να ερευνηθεί είναι η ληστεία μετά φόνου. Ληστεία στις περιουσίες του λαού και φόνοι στους οποίους περιλαμβάνονται 5.000 αυτοκτονίες», είπε ο Παν. Καμμένος και υποστήριξε ότι αυτά τα αδικήματα διέπραξαν εκτός από τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπαδήμος, ο Ευαγ. Βενιζέλος.

Ο

πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τα άλλα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, για τη δημιουργία μετώπου προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τα Μνημόνια, να αντιμετωπισθεί ο ναζισμός και ο ρατσισμός.

Κατηγόρησε επίσης τον Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαρά γιατί «σύρει μια ολόκληρη παράταξη προκειμένου να παρέχει ασυλία σε εκείνον που εγκλημάτισε».

»Μέσα στη λίστα Λαγκάρντ είναι τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες εταιρείες που συναντήσαμε στη Siemens, τους TOR M1, το σκάνδαλο του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και αυτοί που έδεσαν με παράνομο πλουτισμό πολιτικό κόμματα. Πρέπει να πάνε φυλακή και να δημευθούν οι περιουσίες τους», είπε ο κ. Καμμένος για τη συνωμοσία που έπνιξε τη χώρα στα Μνημόνια.

Σχολιάζοντας δε τις δηλώσεις Σκορδά για τους πλειστηριασμούς είπε ότι το χειμώνα που έρχεται θα μπουκάρουν οι εισπρακτικές εταιρείες και θα πετάνε από τα σπίτια τους οικογένειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα