ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την απαγωγή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς παρά τη σύλληψη και φυλάκιση των επτά δραστών δεν έχει βρεθεί το θύμα.

Οι απαγωγείς, που είχαν ως στόχο τα κέρδη της γιαγιάς από το λαχείο, κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά και αρνούνται να αποκαλύψουν το παραμικρό. Αποτέλεσμα είναι να μην βρεθεί ίχνος του 26χρονου.

Παρότι ανακρίνονται συνεχώς από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ, τον ανακριτή και τον εισαγγελέα δεν «λυγίζουν» και

δεν έχουν δώσει το παραμικρό στοιχείο.

Η αστυνομία εξετάζει και το σενάριο που ισχυρίστηκε ο εγκέφαλος της σπείρας, να σκηνοθέτησε ο ίδιος ο 26χρονος την απαγωγή του, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν μαρτυρούν που μπορεί να κρύβεται.

Το γεγονός πάντως ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο 26χρονος, ενισχύει τους φόβους για τη ζωή του. Να δολοφόνησαν δηλαδή οι δράστες τον 26χρονο, όταν είδαν ότι δεν θα πάρουν τα χρήματα. Άλλωστε αν άφηναν ελεύθερο το θύμα, θα τους αναγνώριζε αφού ήταν γνωστοί του.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί παρακολουθούν στενά τη γυναίκα της συμμορίας που δεν προφυλακίστηκε, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να υποπέσει σε κάποιο λάθος και να τους οδηγήσει στο θύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα