«Κοινό μέτωπο απέναντι στους δολοφόνους νεοναζιστές»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα αναφερθεί αναλυτικά στην ανάγκη να ελεγχθεί και να αντιμετωπιστεί συνολικά η Χρυσή Αυγή, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του.

Ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να επισημάνει

πως «όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου πρέπει να συμφωνήσουν στη συγκρότηση ενός μετώπου υπεράσπισης της ομαλότητας και της Δημοκρατίας, απέναντι στους δολοφόνους νεοναζιστές».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα ξιφουλκήσει και κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, μιλώντας για «έξαλλες δηλώσεις» στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, φωτογραφίζοντας με σαφήνεια τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο.

Εξάλλου, στον τελευταίο θα χρεώσει ο κ. Κουβέλης και την παραπομπή στις ελληνικές καλένδες του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι αν είχε προωθηθεί στη Βουλή από την κυβέρνηση και αν είχε ψηφιστεί, «σήμερα θα είχαμε ένα επαρκές νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους δολοφόνους νεοναζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα