Κουκουλόπουλος: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι υποκατάστατο τηλεοπτικών «εισαγγελικών» εκπομπών

«Κανένας Δήμος στη Χρυσή Αυγή. Οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου έχουν υποχρέωση σ’ αυτή την ελάχιστη σύγκλιση. Η διαφύλαξη και η προστασία της δημοκρατίας απ’ όλους μας, δεν είναι απλώς σεβασμός στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και απαραίτητη συνθήκη για το μέλλον μας. Ακριβώς γι’ αυτό είναι υπόθεση όλων των πολιτών.

Η Χ.Α. καλλιεργεί το μίσος και το διχασμό, τη βία και την απομόνωση. Μιλάει για καταστροφή και προτείνει τον όλεθρο. Μιλάει για έθνος και προτείνει

τη συρρίκνωση του» τονίζει ο κ. Κουκουλόπουλος σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Κληθείς να σχολιάσει την εφαρμοζόμενη πολιτική ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει:

«Η βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή είναι η συνταγή των δανειστών και είναι ακραία νεοφιλελεύθερη. Τη δεχτήκαμε γιατί δεν είχαμε άλλη λύση, δεν μας δάνειζε κανείς άλλος. Η προσπάθεια αυτή έφτασε στα όρια της, γι’ αυτό λέμε όχι άλλα μέτρα. Απαιτείται μια νέα συμφωνία που θα σέβεται τις θυσίες του λαού και θα δίνει ελπίδα και προοπτική σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά».

Αιχμές κατά του ωραρίου και τις απελευθέρωσης των επαγγελμάτων

Οπως τονίζει όμως «Αυτή είναι η μια όψη των πραγμάτων. Η άλλη όψη είναι οι νεοφιλελεύθερες επιλογές που σχεδιάζονται με επιμέλεια εντός των τειχών και σερβίρονται ως μνημονιακές υποχρεώσεις.

Από την ενέργεια μέχρι τις υπηρεσίες γενικού συμφέροντος και από την απελευθέρωση των επαγγελμάτων μέχρι το ωράριο προωθούνται πολιτικές που βαφτίζονται «μεταρρυθμίσεις» ενώ στην ουσία πρόκειται για πολιτικές αναδιανομής υπέρ των ολίγων».

«Σ΄ αυτό το σημείο πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ορθώσει το ανάστημα του για να ξαναβρεί την ταυτότητα του» συμπληρώνει ο κ. Κουκουλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα