ΛΕΡΝΑΙΑ Η ΥΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο τρόπο την… παράσταση που παίχτηκε στην Ύδρα με την ταβερνιάρισσα φοροφυγάδα.


Γενικώς, στην Κουμουνδούρου κατηγορούν την κυβέρνηση για «σκληρή στάση καταστολής» και συσχετίζουν τις σκηνές με τα ΜΑΤ και τις συλλήψεις με τα όσα έγιναν στη Χαλυβουργία, προ μηνός. Όμως, υπάρχουν κι άλλες γραμμές. Για παράδειγμα, ο

κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Παπαδημούλης, με δήλωσή του στο twitter δεν φάνηκε να… χαλιέται από τα όσα έγιναν. «Το δίκαιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές», έγραψε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή, τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών, συντάξεων. Καθαρές κουβέντες. Όχι στη μνημονιακή πολιτική, την ασυλία των ισχυρών, την άδικη φοροκαταιγίδα. Αλλά και καμία ανοχή στην προκλητική φοροδιαφυγή τύπου Ύδρας». Ωστόσο, ο βουλευτής Α’ Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας, στην εκλογική περιφέρεια του οποίου ανήκει και η Ύδρα, ξιφούλκησε κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την  ότι μετέτρεψε μια απλή διαδικασία φορολογικών ελέγχων σε «σόου επίδειξης αυταρχισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα