Λύτρωση με Φιγκερόα

19:58 9/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να λυτρώνει τον Παναθηναϊκό στο 78′ από το σημείο του πέναλτι (σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα), το τριφύλλι πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στην αξιόμαχη και καταδικασμένη Κέρκυρα (1-0) και για πρώτη φορά εφέτος πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» του Φάμπρι δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα που παρουσίασαν και τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, η οποία έπαιξε κλειστά θέλοντας να φύγει τουλάχιστον

με το βαθμό από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το χέρι του Εντερ, όμως, έστειλε τον Παναθηναϊκό στο σημείο του πέναλτι με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να ευστοχεί και να γράφει το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Σο, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Φιγκερόα), Σισοκό, Εσπάρθα (77′ Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (64′ Φορναρόλι), Ζέκα.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος (83′ Κρητικός), Αγρίτης (68′ Βασιλόγιαννης), Λεόν, Έντερ (83′ Σίμωσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα