Μ. ΣΟΥΛΤΣ: «ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ»

Ο Ε. Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Μ. Σουλτς επεσήμανε ότι «Η δανειακή σύμβαση και γενικότερα το ευρωπαϊκό πλαίσιο είναι κάτι το δυναμικό, είναι ένα γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης».

«Ξέρουμε να κάνουμε τη διαπραγμάτευση αυτή, έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το σχέδιο αυτό οδηγεί στο να κρατήσουμε όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης και βεβαίως να ανατρέψουμε

τα αρνητικά, ανατρέποντας την ύφεση και ανακόπτοντας την ανεργία», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ανέφερε μάλιστα ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη και της ενίσχυση της απασχόλησης είναι συγκεκριμένες και θα αποστείλει στον κ. Σουλτς όλα τα έγγραφα που έχει απευθύνει στον κ. Μπαρόζο και τους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με τη πολύ συγκεκριμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το τι πρέπει να γίνει.

Ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε ότι «όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζουν το τεράστιο επίτευγμα, την υπηρεσία που προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε επίσης ότι το κόμμα ανέλαβε τις ευθύνες του. Αυτό εκτός Ελλάδος όλοι το γνωρίζουν και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνω», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον Ε. Βενιζέλο επισήμανε ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία και πως το επίκεντρο των συνομιλιών ήταν «το πώς θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε αυτή τη συνεχή διολίσθηση προς τα κάτω», ενώ συμφώνησαν ότι χρειάζονται ξεκάθαρα μέτρα, που να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης και να δρομολογούν την ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα