ΜΑΥΡΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ

Υψηλών τόνων ήταν η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, παρόντος του Βαγγέλη Βλάχου.


Ποιος είδε τον Θωμά Μαύρο και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη στα Σπάτα. Σε μία οργίλη ομιλία του που αφορούσε κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Μαύρος -παρόντος του Βαγγέλη Βλάχου- έκανε έντονες παρατηρήσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ζήτησε περισσότερη προσπάθεια.

Μάλιστα, όταν ζήτησε επιτακτικά από τους ποδοσφαιριστές

να απαντήσουν και να κάνουν διάλογο μαζί του, ουδείς από τους νέους πήρε θέση, ενώ οι παλιοί που πήραν το το λόγο απέδωσαν το κακό ξεκίνημα στην έλλειψη εμπειρίας. Κάτι που ο Μαύρος δεν το δέχθηκε σαν δικαιολογία.

«Μισώ την ήττα! Τη μισούσα και σαν παίκτης. Το ίδιο θέλω να περάσει και σε σας. Δεν σημαίνει ότι αν μισείς την ήττα θα κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, αλλά αν μπαίνεις στο γήπεδο με φόβο, θα χάσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είστε νέα παιδιά και δεν νοείται να μη δίνετε το 200% των δυνατοτήτων σας. Ο,τι έχετε και δεν έχετε να το βγάλετε στο χορτάρι. Είναι απαίτηση. Θέλω να τρώτε το χόρτο όταν μπαίνετε στο γήπεδο! Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και σοβαρότητα. Τα λάθη κόβονται μόνο με σκληρή προπόνηση. Οταν ήμουν ποδοσφαιριστής έκανε 8 ώρες προπόνηση! Είναι ιερό πράγμα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα