Μαρκογιαννάκης: Δεν παραιτούμαι

Το πρωί ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης συναντήθηκε με τους οικονομικούς εισαγγελείς και συζήτησαν για τις παράλληλες έρευνες της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, συνομιλώντας με δημοσιογράφους αρνήθηκε να αποκαλύψει πτυχές της συζήτησης του με τους οικονομικούς εισαγγελείς. Έσπευσε όμως να διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες που δημοσιεύονται για το ενδεχόμενο παραίτησής του.

Αύριο η αντιγραφή της λίστας

Στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών μεταβαίνει, εκτός απροόπτου, αύριο κλιμάκιο της προανακριτικής

επιτροπής της Βουλής προκειμένου εκεί να γίνει αντιγραφή του CD της λίστας Λαγκάρντ σε 7 με 8 αντίγραφα και να δοθεί στους βουλευτές που θα ορίσουν τα κόμματα. Επειδή το CD που έστειλαν οι Γάλλοι εκ νέου στη χώρα μας τον περασμένο Δεκέμβριο θα αφαιρεθεί για λίγες ώρες από τον φάκελο της δικογραφίας, θα υπογραφεί πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής ενώ αντίστοιχο πρωτόκολλο παραλαβής θα υπογράψουν στη συνέχεια και όσοι βουλευτές το παραλάβουν.

Στο μεταξύ την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή και η πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι του κ. Διώτη. Δεν αποκλείεται, πέραν του τεχνικού μέρους, να απαιτηθούν στη συνέχεια και άλλες πραγματογνωμοσύνες που θα αφορούν για παράδειγμα τη σύγκριση στοιχείων των λογαριασμών που αναφέρονται και στο CD και στο στικάκι του κ. Διώτη ή κάποιες σημαντικές πτυχές που σχετίζονται με τις κινήσεις λογαριασμών.

Στην επιτροπή καταθέτει αύριο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα