ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το παιχνίδι της Δανίας με την Πορτογαλία στο Λβιβ (19:00) αποτελεί το σημερινό ορεκτικό του Euro 2012 για το κυρίως πιάτο, που δεν είναι από το ντέρμπι της Ολλανδίας με τη Γερμανία στο Κάρκιβ (21:45).

Η αναμέτρηση μεταξύ της Ολλανδίας και της Γερμανίας είναι πολυαναμενόμενη αφού πρόκειται για δύο ομάδες που χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά την απρόσμενη ήττα των Ολλανδών από τους Δανούς το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα κρισιμότητας αφού οι «οράνιε» κινδυνεύουν

να μείνουν εκτός συνέχειας. Γι αυτό και κόντρα στους Γερμανούς η ομάδα του Μπερτ φαν Μάρβαϊκ θα φροντίσει να παραταχθεί με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς έτσι ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί.

Η Γερμανία μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Πορτογαλίας δεν έχει μεγάλες βαθμολογικές σκοτούρες, αλλά γνωρίζει ότι με μία ακόμη επιτυχία θα πλησιάσει στο στόχο της πρόκρισης. Ο Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο παιχνίδι που θα προηγηθεί χρονικά, η Δανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Οι Σκανδιναβοί έχουν αέρα στα πανιά τους μετά τη μεγάλη νίκη τους επί της Ολλανδίας και φιλοδοξούν να ρίξουν στο καναβάτσο και τους Πορτογάλους. Οι Ιβηρες από την πλευρά τους παίζουν με την πλάτη στο τοίχο καθώς μία ακόμη αποτυχία θα τους θέσει εκτός συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα