ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ

20:50 7/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Θερμή… υποδοχή επεφύλαξαν μέλη της «Χρυσής Αυγής», στον 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 15χρονης στην Πάρο, κατά την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά.Παρά τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας επικράτησε ένταση, καθώς 100 περίπου μέλη της Οργάνωσης ξέφυγαν από τον κλοιό των αστυνομικών και εισέβαλαν στο καράβι, φωνάζοντας συνθήματα «Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα», ενώ κατάφερενα να σπάσουν το τζάμι της κλούβας.

Οι δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας δεν πρόλαβαν να τους απωθήσουν και

το όχημα της αστυνομίας που μετέφερε τον κρατούμενο ανέπτυξε ταχύτητα και μπόρεσε τελικά να διαφύγει από το λιμάνι.

Τα μέλη της χρυσής αυγής αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες διέφυγαν από το λιμάνι με στόχο να εντοπίσουν το όχημα που μεταφέρει τον κρατούμενο.

Να σημειωθεί ότι από το πλοίο αποβιβάστηκαν πρώτα οι επιβάτες, τα οχήματα και τα φορτηγά και τελευταίο το αυτοκίνητο της διεύθυνσης μεταγωγών μπήκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου προκειμένου να παραλάβει τον κρατούμενο.

Ο 21χρονος αλλοδαπός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα μεταφερθεί αύριο το πρωί στις φυλακές του Αυλώνα.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του, έδωσε χθες γραπτή δήλωση σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων σύμφωνα με την οποία “ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τον διορισμό” ενώ σημείωσε ότι θα αποποιηθεί της αμοιβής της.

Στο μεταξύ η 15χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή στην Εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη αλλά σταθερά ελεγχόμενη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα