ΜΙΛΑΝΟ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΗ «ΜΕΚΚΑ»

Όποια κλείσει πρώτη θέση θα δει το φως το αληθινό. Όπως η Άννα Γουίντουρ της Vogue που περιμένει να ζωντανέψει η πασαρέλα για να κάνει ρεπορτάζ.

Είναι το must αυτού του μήνα. Όλοι οι επώνυμοι σχεδιαστές και οι καταξιωμένοι οίκοι δίνουν κάθε χρόνο το «παρών» στη «Μέκκα» της Μόδας. Και επειδή κανείς δεν γνωρίζει τη μόδα όπως οι Ιταλοί, για αυτό και η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας έχει πλέον καθιερωθεί ως το παγκόσμιο ραντεβού των απανταχού «φασιονίστας». Άπαντες

εξ αυτών προσέρχονται με δέος για να αποκαλυφθούν ενώπιόν τους οι δημιουργίες των μετρ για την επερχόμενη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2013. Για τους επαγγελματίες, όμως, είναι ένα σκληρό καθήκον να προλάβουν όλες τις επιδείξεις στις αμέτρητες καθημερινές πασαρέλες. Και για όσους νομίζουν ότι η εβδομάδα μόδας είναι ένα πανηγύρι με πάρτι, ξιπασιές, χαζολογήματα και όλα τα συναφή καλά θα κάνουν να δουν μια ιέρια του στιλ, αλλά και «σκύλα» στη δουλειά της σαν την Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Αμερικανικής Vogue να πηγαίνει μόνη και έρημη σαν καλόγρια στον όρθρο πριν αρχίσει η τελετή για να «πιάσει» την ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα