Να κλείσει το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ζητούν οι γιατροί του!

14:48 7/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, όταν ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Ι.Ευδοκιμήδης με έγγραφό του ενημέρωσε τους διοικητές των νοσοκομείων της αρμοδιότητάς του ότι βάσει της πρόσφατης πράξης νομοθετικού περιεχομένου δεν θεωρείται νόμιμη καμία δαπάνη σε περίπτωση μη έγκρισης του προϋπολογισμού.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Κ.Πεταλάς απαντά πως «παρά τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε ως προς το να μας αποσταλούν οι οδηγίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού οικονομικής χρήσης 2013, καθώς και τα όρια εντός των οποίων

θα έπρεπε να κινηθούν οι πιστώσεις του προϋπολογισμού, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε εντός της προθεσμίας υποβολής του προϋπολογισμού μας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση έγκρισης αυτού θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία του νοσοκομείου με ό,τι συνέπεια επιφέρει αυτό».

Να σημειωθεί ότι, μόλις χθες, τα υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το κλείσιμο του 3 Θεραπευτήριο ΙΚΑ.

Προβλήματα και στο νοσοκομείο Αγ.Νικολάου καθώς ο Σύλλογος Εργαζομένων απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον διοικητή του νοσοκομείου Αλ.Μαυρικάκη για μη τήρηση της εργασιακής νομοθεσίας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα