ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ALL THAT JAZZ

Η εξάσκηση στα ντραμς της jazz έρχεται χρόνια μετά από το σόλο στα τύμπανα του πολέμου. Ναι, έχει καλλιτεχνική φλέβα η κυρία Ολμπράιτ.

«H Μαντλίν κατανοεί τη σημασία της jazz -όχι μόνο ως μια μορφή τέχνης-, αλλά ως μέσο για την προσέγγιση των λαών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο παρουσιαστής του Kennedy Center και η πρώην υπουργός εξωτερικών ανέβηκε, στα 75 της, στα ντραμς

καταχειροκροτούμενη από το κοινό. Η κυρία Ολμπράιτ βραβεύτηκε από το Ινστιτούτο Thelonius Monk για την πολύχρονη υποστήριξή της στη jazz και τη μουσική εκπαίδευση. Από τότε που υπηρετούσε ως πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη «διπλωματία της jazz» στις συσκέψεις της με πολλούς ηγέτες ξένων χωρών. Μετά ο Μπιλ Κλίντον που έπαιζε και σαξόφωνο την διόρισε επικεφαλής του Στέητ Ντιπάρτμεντ- η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε ποτέ το πόστο- και η Αμερικανική διπλωματία ακολούθησε, ανάμεσα μέσα στα άλλα  πνευστά και έγχορδα, και τα τύμπανα του πολέμου στα οποία όπως φαίνεται στη φωτογραφία η Μαντλίν ήταν εξασκημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα