Νίκη-χρυσάφι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στη γεμάτη Τούμπα και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από το δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης.
Το παιχνίδι ήταν μετριότατο ποιοτικά αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία εκμεταλλευόμενος την επιθετικότητά του αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημά του από το 39′ και μετά.
Μέχρι το 39′ το ματς κυλούσε σε χαμηλό τέμπο και ο Παναθηναϊκός κρατούσε σχετία εύκολα το

μηδέν. Η αποβολή του Σο όμως άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 56′ με τον Καμαρά και το έργο του στη συνέχεια έγινε πιο εύκολο αφού ο Παναθηναϊκός δεν διέθετε ούτε λύσεις ούτε φρεσκάδα.
Το 2-0 από τον Βούκιτς στο 81′ πιστοποίησε την ανωτερότητα του Δικεφάλου και έβαλε τους τίτλους τέλους στο ματς περίπου ένα 10λεπτο πριν από την τυπική λήξη.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (Αποστολόπουλος 46′), Κατσουράνης, Σίντελφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Ολίσε (Βούκιτς 67′), Καμαρά, Λόρενς (Κίτσιου), Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο (Σπυρόπουλος 73′), Μαρίνος, Σο, Καζιγιάμα, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (Φορναρόλι 80′), Φιγκερόα (Εσπάρθα 67′).

Keywords
Τυχαία Θέματα