Νίκησε τη λευχαιμία, τη σκότωσαν οι δραπέτες

09:20 1/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Η ιστορία της είναι συγκλονιστική. Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια και το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

«Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις» είπε στο φίλο της που μιλούσε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο. Λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία, πάλεψε και νίκησε αυτή την ασθένεια, όπως γράφει σήμερα το

Έθνος. Νοσοκομεία, θεραπείες, ταλαιπωρία, επισκέψεις σε γιατρούς. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση. Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. «Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία αλλά όχι τις σφαίρες των ληστών. Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή» είπε στο Έθνος ο πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου.

Σήμερα το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της απίστευτης τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας στις 18:00 στο κοιμητήριο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών συνεχίζονται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα και με συμμετοχή των ΕΚΑΜ χτενίζουν την περιοχή σε Κορινθία και Αργολίδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, Μάριο Κόλα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις αρχές σκληρός, επικίνδυνος και «αποφασισμένος για όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα