Νικοπολίδης και βλέπουμε

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκλεισε πίσω του την πόρτα της εξόδου, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται σήμερα στον πάγκο στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) και αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος θα ακολουθήσει, αν ακολουθήσει κάποιος.

Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ενδέχεται ο Ολυμπιακός να πορευθεί με τον βετεράνο τερματοφύλακα έως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι να ψάξει να

βρει τον επόμενο προπονητή. Το δεύτερο σενάριο (και το πιο πιθανό) είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ισπανικά Μέσα, πάντως, αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία. Υπενθυμίζουμε πως το όνομά του είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση επέλεξε τον Ζαρντίμ.

Δεν είναι μόνο ο Μιγκέλ που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι άλλοι δύο είναι ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αντίκρισε την πόρτα της εξόδου από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες.

Κατά μία πληροφορία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη κλείσει τον επόμενο προπονητή εξ ου και το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού να βρίσκεται απόψε στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα