Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΒΙΟΛΑ

Η Village Films ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το τρομερό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, που κάθε του σενάριο δίνει τροφή για ποικίλης ύλης σχόλια και λόγο ύπαρξης στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, «εισβάλλει» και στον κινηματογράφο. Βασικό μοτίβο ο έρωτας. Ή πιο σωστά ο ανεκπλήρωτος έρωτας. Εκείνος που περνάει από τα σαράντα κύματα για να βρει απάγκιο και κατά τα κινηματογραφικά κλισέ «happy end». Μπορεί να γράφτηκε

πως το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι remake ή sequel της γνωστής κι αγαπημένης ταινίας του Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άδρα»), ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Από την ταινία κάνουν όντως ένα πέρασμα η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ως «κυρία Ελένη» και «Αντωνάκης», ωστόσο ο δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποιεί το ρετρό love story ως μοτίβο για να αναπτύξει το δικό του πρωτότυπο σενάριο.

Ως είθισται, παίζει, γράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος ο Χριστόφορος ενώ πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Μαρίνα Καλογήρου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης και Τάσος Ιορδανίδης. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 29 του ερχόμενου Νοέμβρη. Υπομονή ως τότε κορίτσια. Θα το βγάλουμε το καλοκαίρι με μεταμεσονύκτιες επαναλήψεις των τηλεοπτικών πονημάτων του Χριστόφορου.

Keywords
Τυχαία Θέματα