Ο Κατσουράνης έσωσε τον ΠΑΟΚ

19:48 3/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, αλλά με το θαυμάσιο γυριστό του Κατσουράνη, έκαμψε την αντίστασή του και πήρε το τρίποντο με 4-2.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε με το εκπληκτικό γκολ του Κάτσε στο 32ο λεπτό, αλλά ο Πανιώνιος απάντησε δύο λεπτά αργότερα με

τον Ανδράλα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα, με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 50ο λεπτό, αλλά ο Πανιώνιος απάντησε με πέναλτι του Γουνδουλάκη στο 63ο λεπτό. Στη φάση αυτή θα έπρεπε να αποβληθεί ο Κατσουράνης που ανέτρεψε τον Καμπάνταη, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Η παραμονή του Κατσουράνη στο ματς μας χάρισε ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ στο 80ο λεπτό, με τον Βούκιτς στο 87′ να σκοράρει στην παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο (46′ Φωτάκης), Σίντελφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (67′ Κουμάλο), Πέλκας (67′ Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72′ Μενδρινός), Κολοβός (72′ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (81′ Οκόγιε)

Keywords
Τυχαία Θέματα