Ο κόσμος της ελληνικής μόδας θρηνεί τον ντροπαλό μετρ της

Ο στενός του φίλος σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος, είπε σήμερα ότι την προηγούμενη Τετάρτη τού είχε στείλει μήνυμα ο Μιχάλης Ασλάνης σαν να τον αποχαιρετούσε. «Μου έγραφε, εσύ περνάς καλά τη ζωή σου, εγώ βασανίζομαι. Θέματα οικονομικά… και μου ευχόταν να περάσω καλά τη συνεχεία του καλοκαιριού μου», ανέφερε ο Τσέλιος, προσθέτοντας ότι αυτό το μήνυμα τον προβλημάτισε παρά πολύ.

Είπε επίσης ότι το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ασλάνης, δεν ήταν καινούριο. Ο Μάκης Τσέλιος τόνισε: «Ο Μιχάλης έπαιρνε πολλά ηρεμιστικά χάπια για να κοιμηθεί, αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας».

«Η

κάθε μέρα είναι διαφορετική… Πώς θα ζήσουμε;». Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες λέξεις που σημείωσε ο Μιχάλης Ασλάνης στο ημερολόγιό του λίγο πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκουφά 21, στο Κολωνάκι. Η διευθύντρια του ατελιέ που είχε κλειδιά, τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι του γύρω στις δύο το μεσημέρι. Στο κομοδίνο του, όπως και σε άλλα σημεία του σπιτιού του, βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά χάπια.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της μόδας. Κανείς από τους κοντινούς (και όχι μόνο) ανθρώπους του δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο γνωστός σχεδιαστής ήταν νεκρός. «Τον τελευταίο καιρό ο Μιχάλης δεν ήταν καλά», είπαν κάποιοι. Προχθές, κάποιος ένοικος της πολυκατοικίας του τον είδε να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά… Τα οικονομικά προβλήματα τον είχαν γονατίσει. Όμως πιο πολύ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον είχε πικράνει η προδοσία δύο γυναικών που δούλευαν σε εκείνον και τις οποίες εμπιστευόταν τυφλά.

Τι είπαν οι επώνυμοι στα social media για τον Μιχάλη Ασλάνη

Λάκης Γαβαλάς: «Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού… Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις» σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Αντίο, αγάπη μου, καλό ταξίδι!».

Βίκυ Κουλιανού: «Οι παιδικές ψυχές πάνε σε μεγάλες αγκαλιές… και ηρεμούν. Καλό ταξίδι…». Όπως δήλωσε, «Ο Μιχάλης μού άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Δεν θα είχα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα είχα κάνει τίποτα, δεν θα είχα γίνει μοντέλο. Εκείνος με παρότρυνε. Με ανακάλυψε εκείνος μέσα σε ένα λεωφορείο…

Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και να το γράψω δε θέλω!!! Καλό ταξίδι στον Μιχάλη που αγαπήσαμε!».

Τζένη Μπαλατσινού: «Το ταξίδι σου να είναι γεμάτο με λουλούδια, σαν αυτά που ζωγράφιζες… Αντίο Μιχάλη».

Ναταλία Γερμανού: «Ο Παράδεισος ορθάνοιχτος για σένα, τρυφερέ μου Μιχάλη. Παραήσουν καλός για “εδώ” τελικά».

Χριστίνα Αλούπη: «Καλό ταξίδι, φίλε μου Μιχάλη, αφήνεις ένα τεράστιο κενό πίσω σου, θα λείψεις τόσο πολύ σε όλους μας που σε αγαπήσαμε!».

Κ. Χριστοφόρου: «Κάποια πράγματα δύσκολα τα πιστεύει κανείς. Σοκ, θλίψη και απορία. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

Γιάννης Αϊβάζης: «Καλό ταξίδι Μιχάλη μου… Θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον χαμό του Μ. Ασλάνη και τόνισε: «για όλους μας είναι μια μεγάλη απώλεια. Δεν ξέρω εάν πραγματικά είναι αυτοκτονία ή αν μπορεί να είναι υπερβολική δόση χαπιών. Ένας άνθρωπος που ήταν εθισμένος στα χάπια τόσα χρόνια. Ίσως είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ξέρουμε ότι πραγματικά περνούσε δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα