Ο Μανιάτης χάρισε το τρίποντο στον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με ένα άκρως επιθετικό σχήμα αλλά με μόλις τρεις Ελληνες στην 11άδα (Μανιάτης, Σιόβας, Χολέμπας) και περίμενε να δει ταχύτητα και ευκαιρίες από τους παίκτες του. Η καλά οργανωμένη άμυνα της Καλλονής δεν επέτρεψε τίποτα από αυτά, τουλάχιστον κατά το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε αρχικά τον Φετφατζίδη και εν συνεχεία τον Μήτρογλου, η ομάδα του βρήκε ρυθμό αλλά τη λύση τελικά

έδωσε ο Μανιάτης με μονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ του Χολέμπας στο 61′.

Αμέσως μετά η Καλλονή έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Λεοζίνιο και κάπου εκεί η ιστορία του ματς έφτασε στο τέλος της αφού οι Λέσβιοι, στο πρώτο παιχνίδι τους στη μεγάλη κατηγορία, δεν φάνηκαν ικανοί να απειλήσουν εκ νέου.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (88′ Μπουρούς), Γκαρσία (83′ Γιουκαρής), Μαρσέλο, Καζάκης (83′ Γάλας), Μανούσος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μετζανί, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Κάμπελ, Τσόρι (81′ Φουστέρ), Βάις (46′ Φετφατζίδης), Σαβιόλα (59′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα