Ο Μαργαρίτης «βλέπει» το καπέλωμα των «58»

Και, φυσικά, καθώς και η ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να συγκροτήσει έναν «τρίτο πόλο», είναι προφανές πως προσδοκά να προσποριστεί εκλογικά οφέλη από τυχόν προβλήματα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «58».

Τα περί «καπελώματος», εξάλλου, εξέφρασε και δημοσίως χθες ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Θόδωρος Μαργαρίτης, που προειδοποίησε τους «58» πως… δεν ξέρουν με ποιον έχουν μπλέξει. «Τώρα βλέπουμε τη νέα

αιφνιδιαστική κίνηση με την πρωτοβουλία για σταυρό προτίμησης στο ευρωψηφοδέλτιο. Χωρίς να γνωρίζουν, απ’ ό,τι διαβάζω, κάτι σχετικό οι βασικοί πρωταγωνιστές των «58», βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο δεδομένο το οποίο προφανώς σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει αντικειμενικά το πλεονέκτημα σε σχέση με τη διαμόρφωση της λίστας, αντί για το μοντέλο της διαβούλευσης των σχημάτων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα των «58». Το σχόλιο αυτό το κάνω για να ενισχύσω την επιχειρηματολογία μου σχετικά με τον ρόλο Βενιζέλου στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά», δήλωσε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, προσθέτοντας με νόημα: «Εκτός, βέβαια, κι αν κάποιος θέλει να είναι αφελής» -εννοώντας όσους ακόμη βλέπουν… αγνές και άδολες προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους «58» και την επιχειρούμενη ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα