Ο Νεφελούδης καταγγέλλει «παρακράτος της ΔΗΜΑΡ»

Η Αριστερά είχε καταγγείλει τις σχετικές πρωτοβουλίες ως «προσπάθεια δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού» και χθες, ο αποχωρήσας από τη ΔΗΜΑΡ, που μετέχει στο «Αριστερό Δίκτυο», Ανδρέας Νεφελούδης, κατήγγειλε ότι σ’ αυτόν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό μετείχαν και… στελέχη του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.
Με σκληρή δήλωσή του, ο Νεφελούδης διερωτήθηκε αν «γεννήθηκε το νέο παρακράτος» και άφησε να εννοηθεί ότι σε αυτό το απεργοσπαστικό δίκτυο, μετείχαν και μέλη της Κεντρικής

Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Ολόκληρο το σχόλιο του Ανδρέα Νεφελούδη έχει ως εξής:

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;

Αν αληθεύει πρόκειται περί αίσχους. Η είδηση λέει ότι ο έχων αλήστου μνήμης σχέσεις με την αριστερά, από τότε φανατικός (δεν λέω το όνομα του για μην του κάνω και διαφήμιση), προχώρησε σε ένα κάλεσμα, όταν εξαγγέλθηκε η σκέψη για απεργία των καθηγητών, για να συγκεντρωθούν εθελοντές επιτηρητές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Δηλαδή κάλεσε για συγκρότηση, “μεταρρυθμιστικού” απεργοσπαστικού μηχανισμού. Το αίσχος δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι ανταποκρίθηκαν περί τους 500 άσχετοι, πρόθυμοι να αποτελέσουν το νέο παρακράτος της συγκυβέρνησης. Για πέστε μου τι διαφορά έχει αυτή η πρακτική από το γνωστό παρακράτος που η χώρα μας είχε γευτεί από τους τραμπουκισμούς του τα παλιά χρόνια; Μόνο στο χρώμα. Ντροπή τους. Θα ήθελα να έχουν τα κότσια να δημοσιεύσουν την λίστα για να τους διαπομπεύσουμε δημόσια. Λέτε να επαληθευτούν οι φήμες που τοποθετούν μέσα στη λίστα αυτή και μέλη της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα