«Ο Ομπάμα είναι φίλος τρομοκρατών και πιστεύει στον …Αντίχριστο»

22:52 4/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Τζον Μακέιν, υποψήφιος Πρόεδρος πριν από πέντε χρόνια και μεγάλος ηττημένος της εκλογικής μάχης με τον Ομπάμα, είχε ακολουθήσει μία αρνητική εκστρατεία εναντίον του.

Τον είχε κατηγορήσει ότι, «είναι ανίκανος για το ανώτατο αξίωμα της χώρας, επειδή δεν έχει υπηρετήσει στον στρατό».

Τον Μακέιν στήριζαν ακραίοι εκκλησιαστικοί κύκλοι, που έβαλαν εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο ιερέας Ροντ Πάρσλεϊ, ο οποίος είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Μακέιν και ήθελε να αποδομήσει την υποψηφιότητα Ομπάμα , είχε δηλώσει σε λειτουργία

του πως «το Ισλάμ είναι η θρησκεία του Αντίχριστου και σκοπεύει μέσω της βίας να κατακτήσει τον κόσμο», ενώ για τον προφήτη Μωάμεθ έχει πει πως «ήταν το φερέφωνο μιας συνωμοσίας ενός πνευματικού κακού».

Έτερος ιερέας, που στήριζε τον Μακέιν, ο αιδεσιμότατος Τζον Χάγκι είχε δηλώσει ευθαρσώς πως «ο Θεός έστειλε τον Αδόλφο Χίτλερ για να βοηθήσει τους Εβραίους να φτάσουν στη Γη της Επαγγελίας».

Ωστόσο και η τότε υποψήφια αντιπρόεδρος των ρεπουμπλικάνων και ακροδεξιά Σάρα Πέιλιν ουκ ολίγα έλεγε για τον Μπαράκ Ομπάμα. Τον κατηγορούσε ότι, είναι «φίλος τρομοκρατών».

Αφορμή είχε σταθεί η φιλία του Αμερικανού Προέδρου και τότε γερουσιαστή με το πρώην μέλος της οργάνωσης διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, Μπιλ Άγιερς, που σήμερα είναι καθηγητής του πανεπιστημίου του Ιλινόι- ήταν μέλος της οργάνωσης Weather Underground κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 60.

«Ο Ομπάμα βλέπει τις ΗΠΑ τόσο ατελείς που συναναστρέφεται τρομοκράτες οι οποίοι θα στρέφονταν κατά της ίδιας τους της χώρας», έλεγε χαρακτηριστικά η Πέιλιν.

Οι Δημοκρατικοί είχαν απαντήσει κατηγορώντας τους Ρεπουμπλικάνους για «πολιτική υπονόμου».

Να σημειωθεί ότι, και το 2012 στην επανεκλογή Ομπάμα, η Πέιλιν είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Αμερικανοί ψήφισαν τον Ομπάμα, δεν είναι για το καλό των παιδιών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα