Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

Ο Neo και το matrix24.gr σας έχουν εγκαίρως ενημερώσει ότι εκτός των υποψηφίων «ανταρτών» της ΔΗΜΑΡ, δηλαδή των κκ. Μιχελογιαννάκη, Βουδούρη και Μουτσινά, υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη που σκέφτονται ποια θα είναι η τελική τους στάση στα μέτρα-σοκ.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιάννης Πανούσης. Ο γνωστός εγκληματολόγος, βουλευτής Α’ Αθήνας, της ΔΗΜΑΡ,

εκδήλωσε χθες τον προβληματισμό του με δήλωσή του, στην οποία σημειώνει ότι δεν μπορεί όλοι όσοι κινητοποιούνται να κάνουν λάθος και σωστή να είναι μόνο η κυβέρνηση. Η δήλωση Πανούση έχει ως εξής: «Δεν μπορεί να έχουν ΟΛΟΙ άδικο. Οι δικαστικοί που απέχουν, οι πανεπιστημιακοί που διαμαρτύρονται, οι νοσοκομειακοί που δεν πληρώνονται, οι εργαζόμενοι που μειώνονται (μαζί με τους μισθούς τους), οι άνεργοι που δεν βρίσκουν στον ήλιο μοίρα.

Δεν μπορεί ΟΛΟΙ οι φτωχοί, οι αποκλεισμένοι, οι νεόπτωχοι, οι ανασφαλείς να είναι εν σώματι αντικυβερνητικοί (λόγω “επαναστατικής προδιάθεσης”).

Κάτι πάει λάθος. Κάτι έχει γίνει λάθος. Και όπως ορθά λένε οι Κινέζοι: “‘Όταν είσαι στο δρόμο του χαμού όσο πιο γρήγορα βγείς τόσο το καλύτερο για σένα”. Δεν είμαι άνθρωπος που εύκολα καταλογίζει στους άλλους κακές προθέσεις και αναγνωρίζει στον εαυτό του το αλάθητο.

Κάπου όμως έχει γίνει λάθος και πριν μας οδηγήσει στο κακό πρέπει να το διορθώσουμε εδώ και τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα