Ο Παπαδημούλης πάει Σύνταγμα

Το σημερινό αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχει προκαλέσει μία περίεργη συζήτηση στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου. Επειδή, δηλαδή, έχουν δηλώσει προκαταβολικά ότι θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ, ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως στελέχη

της Αριστεράς «δεν πρέπει να μετάσχουν σε κανένα συλλαλητήριο με μνημονιακές δυνάμεις». Βεβαίως, το ποια σχέση έχει το Μνημόνιο με το ρατσισμό και το φασισμό είναι ένα ερώτημα, ειδικά σε μία πολιτική συγκυρία που χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, και από την ηχηρή και επικίνδυνη παρουσία της Χρυσής Αυγής.

Πάντως, χθες βράδυ, με «τιτίβισμά» του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απογοήτευσε κάποιους… αντιμνημονιακούς συντρόφους του, προαναγγέλλοντας ότι ο ίδιος θα βρεθεί σήμερα στο Σύνταγμα, δίνοντας το «παρών» στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. «Μαζί για την Δημοκρατία, ενάντια στον Ρατσισμό. Αύριο (σ.σ. Σήμερα) στις 3 μ.μ. στο Σύνταγμα, ενωτικά, μαχητικά, ειρηνικά και προφανώς χωρίς κομματικά καπέλα. Η πορεία οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα και στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Αντιφασιστικό μέτωπο, η ιστορία διδάσκει!», ήταν το «τιτίβισμα» του Παπαδημούλη. Μένει να φανεί ποιοι -και πόσοι- ΣΥΡΙΖΑαίοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα