Ο πολιτισμός της Ντόρτμουντ

Δίδαξε πολιτισμό η Ντόρτμουντ. Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να πήρε τον καλύτερο παίκτη της, οι Βεστφαλοί, όμως, εξέδωσαν μία υποδειγματική ανακοίνωση για το θέμα, ζητώντας από τους φιλάθλους να στηρίξουν τον Μάριο Γκέτσε στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν!

Η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ:

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η Ντόρτμουντ δεν θα αποπροσανατολιστεί από το μεγάλο όνειρο της τοποθέτησης θεμελίων για μία έκπληξη στον αυριανό ημιτελικό του Champions League,

ώστε να φτάσει μέχρι τον τελικό στο ‘Γουέμπλεϊ’ του Λονδίνου, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και πάντοτε ανταποκρινόταν στις προκλήσεις που της παρουσιάζονταν.

Μαζί με τον προπονητή Γίργκεν Κλοπ, ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Τσορκ ζητάει από όλους τους φίλους της Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποστηρίξουν άνευ όρων τον Μάριο Γκέτσε, όπως θα έκαναν με οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αλλά ειδικά σε αυτόν τον σημαντικό ημιτελικό Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς επίσημος εκπρόσωπος της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει επικοινωνήσει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ζήτημα μέχρι στιγμής».

Keywords
Τυχαία Θέματα