«Ο Σαμαράς προεκλογικά είπε ψέματα»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Εδώ πέρα ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι θέλουν στην κυβέρνηση να αναβάλλουν και τις δημοτικές εκλογές. Είναι πιθανό να θέλουν αρκετά χρόνια για να ξεπουλήσουν τα πάντα».

«Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός σύντομα να αποφασίσει ότι οι επίτροποι και όλοι αυτοί, οι οποίοι έχουν έρθει ως επικυρίαρχοι στη χώρα, θα πρέπει να κηρυχθούν

από τον ελληνικό λαό ως ανεπιθύμητοι. Ο κ. Φούχτελ, ο κ. Ράιχενμπαχ και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, οι οποίοι έρχονται στα υπουργεία της εθνικής επικράτειας, της εθνικά κυρίαρχης χώρας, είναι για μας ανεπιθύμητοι. Και ως ανεπιθύμητους θα πρέπει ο ελληνικός λαός να τους απαγορεύσει πλέον να έρχονται σε αυτόν εδώ τον τόπο, για τον οποίο έχει χυθεί αίμα στο χώμα για να είναι ελεύθερος», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Π. Καμμένος για μία ακόμη φορά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προεκλογικά είπε ψέματα και εκβίασε τον ελληνικό λαό, χαρακτήρισε τους κυβερνώντες «υπαλλήλους» που εκτελούν εντολές των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού, ενώ για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο είπε ότι θα έπρεπε να είχε διωχθεί για εγκλήματα σε βάρος του λαού.

Για το εάν θα μπορούσε να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο ίδιος απάντησε ότι υπάρχουν σημεία που συμφωνούν και άλλα που διαφωνούν, όπως τα εθνικά θέματα, τα οποία είναι για τους Ανεξάρτητους Ελληνες προϋπόθεση για την όποια συνεργασία, ενώ για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι είναι νεοναζιστικό κόμμα και δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν μαζί του.

«Θα απαγορεύσει τις απεργίες, θα επαναφέρει το λοκ άουτ, μόνο άρματα δεν έχει βγάλει στους δρόμους», σχολίασε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο Π. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα