Ο Τατσόπουλος και η… παπάρα

Εξηγήσεις για τη δήλωση που έκανε πάταγο και λίγο έλειψε να του χαλάσει τις σχέσεις τους όχι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όπως παραδέχθηκε σήμερα, στον ΑΝΤ1. και με τη γυναίκα του, προσπάθησε να δώσει ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Χαρακτήρισε «παπάρα» την όλη ιστορία, η οποία όπως είπε στον Γιώργο Παπαδάκη, ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο, από μια άλλη «σοβαρή» συζήτηση στα social media,

για το εάν ήταν ομοφυλόφιλος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν δήλωσε «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», προσπάθησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1.

«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει: έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Δεν ήταν αυτή η σημασία της φράσης αυτής…», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε αφενός ότι η γυναίκα του ενοχλήθηκε από τη δήλωση αφετέρου ότι και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να πηδήξει τη μισή Αθήνα, ακόμη κι αν έτρεχε με την ταχύτητα του φωτός. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι και να μπορούσε δεν ήθελε, γιατί έτσι θα καταλαβαίναμε την … «παντόφλα» που έφαγε σπίτι…

Πολιτική «παντόφλα» πάντως, έφαγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο αρκέστηκε να επαναλάβει ότι κοιμήθηκε μοφυλόφιλος για τη Χρυσή Αυγή και ξύπνησε ομοφοβικός για το κόμμα μου. Για να συμπληρώσει ότι «αν το κόμμα μου θίγεται από αυτή τη φράση, μπορεί κάλλιστα να μην με συμπεριλάβει στις λίστες, μπορεί κάλλιστα να μην με ψηφίσει ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα