ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

09:25 9/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που στήνει μια all star συναυλία! Στο Καλλιμάρμαρο θα βρεθούν σήμερα, σημαντικοί καλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια σκηνή, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο αγαπημένος «Τερμίτης».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο αγαπημένος «Τερμίτης», κάνει ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα παρουσιάζοντας τη live εκδοχή του διπλού άλμπουμ του με τίτλο «Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο».

Καλεί στο Καλλιμάρμαρο τους Salvatore

Adamo, Angleo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Νίκο Αλιάγα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρη Κατσιμίχα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Σαββόπουλο, Διονύση Τσακνή και Μαρία Φαραντούρη για μια συναυλία που «μυρίζει» ρεκόρ Γκίνες.

Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχτεί την σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του σταδίου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα.

Μια all star βραδιά σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Αθήνας με καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους έρχονται μάλιστα για πρώτη φορά στην Αθήνα.

INFO: Στο Καλλιμάρμαρο, στις 21.00, εισιτήρια 15 & 20 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα