Οι κινήσεις για τον αντικαταστάτη του Δώνη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη. Ο Δικέφαλος θα πορευθεί στα πλέι οφ με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης ήδη περιμένει από τους συνεργάτες του ονόματα υποψήφιων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Καταρχάς, το σενάριο επιστροφής Μπάγεβιτς δεν υπάρχει. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του τέλους του ΠΑΟΚ με τον Δώνη, ακούστηκε εντόνως ότι έγινε πρόταση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς

κάτι που η πλευρά του Σέρβου προπονητή έσπευσε να διαψεύσει.

Το δεύτερο σενάριο που ακούστηκε είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όμως τούτη τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και στο στόχο πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.

Το τρίτο σενάριο είναι και το επικρατέστερο. Ξένος προπονητής που δεν έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, προπονητής με ειδικό βάρος που θα αναλάβει τη δημιουργία του νέου και δυνατού ΠΑΟΚ. Ονόματα υπάρχουν πολλά και δυνατά -κάποια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, όπως αυτό του Γκους Χίντινγκ- όπως και χρόνος υπάρχει για να γίνουν οι συσκέψεις και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε ο Δικέφαλος να έχει νέο τεχνικό μετά το τέλος των πλέι οφ.

Τέλος, υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Γεωργιάδης σε περίπτωση που ο Δικέφαλος εντυπωσιάσει στα πλέι οφ. Στην ΠΑΕ έχουν σε εκτίμηση τον Γεωργιάδη και αν δουν ότι έχει ικανότητες δεν αποκλείεται να του δώσουν την ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα