«Οι μεγαλύτερες δημοσκοπήσεις γίνονται από το λαό»

13:36 2/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες με άλλα κόμματα σημείωσε ότι μετεκλογικές συνεργασίες δεν πρέπει να προδικάζονται πριν από τις εκλογές.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με μνημονιακές δυνάμεις, ενώ όπως υπογράμμισε οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν κάνουν μυστικές συμφωνίες και όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος. Επίσης πρόσθεσε ότι στο συνέδριο του κόμματος θα κατατεθούν προτάσεις από τους πολίτες για την λειτουργία του κόμματος

Ο Πάνος

Καμμένος άσκησε κριτική στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τόνισε ότι οι μεγαλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που γίνονται από τον λαό.

Σε ότι αφορά τις έρευνες για τους υδρογονάθρακες ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει η ανακήρυξη της ΑΟΖ στο σύμπλεγμα της Μεγίστης να χωριστούν τα οικόπεδα και να μην μπουν εγγυήσεις για δάνεια.

Με αφορμή τις επισκέψεις του σε Αχαΐα και Ηλεία, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στους αγρότες, τονίζοντας ότι ο αγροτικός τομές αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, ενώ όπως πρόσθεσε το κόστος του πετρελαίου κάνει απαγορευτική την παραγωγή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα