Οι πρωταθλητές της ηλεκτρονικής πορνογραφίας

Περισσότερες από 428 εκατομμύρια ροζ διευθύνσεις στο ίντερνετ φιλοξενούνται στις ΗΠΑ, καθιστώντας την πρωταθλήτρια στις ιστοσελίδες πορνό. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 60% που διακινείται παγκοσμίως. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως το 66% των ερωτικών ιστοσελίδων που εντοπίζονται στις ΗΠΑ, έχουν καταγωγή από την Καλιφόρνια, καθιστώντας της επάξια ως «Μέκα» της ηλεκτρονικής πορνογραφίας.

Στη λίστα με τις 20 χώρες που διακινούνται βίντεο και εικόνες «ροζ περιεχομένου», συγκαταλέγονται η Ολλανδία, η Βρετανία και η Γερμανία, που συμπληρώνουν με τις ΗΠΑ την πρώτη τετράδα.

Ο συνολικός αριθμός των ροζ ιστοσελίδων των 20 χωρών ξεπερνά τα 698,4 εκατ. ευρώ και υπάρχουν περισσότερες από 6,8 διαφορετικές καταλήξεις στις ονομασίες διευθύνσεων που παραπέμπουν σε αυτές παγκοσμίως. Παρ ότι οι ΗΠΑ κατέχουν με διαφορά τα πρωτεία, οι 13 από τις 20 χώρες παγκοσμίως είναι στην Ευρώπη. Μεταξύ των προαναφερθέντων βρίσκεται η Τσεχία, η Ουκρανία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Ρωσία, η Ουγγαρία και η Πολωνία.

Παρ ότι η χώρα μας δεν συγκαταλέγεται στην εν λόγω λίστα, εν τούτοις οι Αθηναίοι έχουν αποδειχθεί θαμώνες τέτοιων ιστοσελίδων σύμφωνα με έρευνες, που έχουν διενεργηθεί στο παρελθόν. Μάλιστα σε μια σχετικά πρόσφατη μελέτη, οι Αθηναίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 πιο ενεργών χρηστών παγκοσμίως σε επίπεδο πρωτεύουσας χωρών!

Keywords
Τυχαία Θέματα