Οι τρεις προτάσεις που έχει ο Κατσουράνης

Τα πράσινα μπαίνουν στο ντουλάπι. Η θητεία του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με επιτυχία ή αποτυχία ο χρόνος θα το δείξει. Το θέμα είναι ότι ο Ελληνας μέσος είναι ελεύθερος πλέον να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν βιάζεται, θα ζυγίσει τα πράγματα, θα δει τι έχει στα χέρια του και θα κοιτάξει το δικό του συμφέρον, αλλά και της οικογένειάς του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κατσουράνης

έχει προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εντός και εκτός Ευρώπης, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από Αμερική μεριά. Τούτη τη στιγμή ο 33χρονος μέσος θέλει να «καθαρίσει» το μυαλό του, να προπονηθεί για τους επόμενους δύο μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να είναι σε φόρμα ενόψει του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αλλά και των υποχρεώσεων της Εθνικής τον Μάρτιο. Μάλιστα, ο Κατσουράνης θα προπονείται σε ομάδα εντός Λεκανοπεδίου και πιθανότατα αυτή να είναι ο Ατρόμητος του Μπάγεβιτς.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα είναι μία από αυτές που ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Η άλλη είναι η ΑΕΚ -είναι γνωστό το ενδιαφέρον της, όπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνει αυτή η κίνηση- και η άλλη είναι ο ΠΑΟΚ του Δώνη. Όπως είπαμε και παραπάνω ο Κώστας Κατσουράνης δεν βιάζεται. Θα εξετάσει τα δεδομένα, θα σκεφτεί και θα αποφασίσει. Έχει όλο τον καιρό μπροστά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα