Όλα για όλα στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Η μεγάλη μάχη της Μαδρίτης κλειδί για τον Παναθηναϊκό. Αν οι πράσινοι επικρατήσουν και την ίδια ώρα η Μάλαγα ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ τότε θα τσεκάρουν το εισιτήριο για την οκτάδα και θα αρχίζουν να προετοιμάζονται για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Φυσικά, η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι. Η Ρεάλ, εκτός από το ότι διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό σύνολο με λύσεις σε όλες τις θέσεις, προέρχεται και από δύο σερί εντός έδρας ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό της. Ήδη στο στρατόπεδο της βασίλισσας έχει σημάνει συναγερμός, έτσι ώστε να

μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο Παλάθιος ντε λος Ντεπόρτες.

Για να φύγει νικητής από τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μαζέψει τα ριμπάουντ κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας σ΄αυτόν τον τομέα και να ελέγξει απολύτως το ρυθμό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης άλλωστε παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι η ομάδα του θα επιδιώξει το αργό τέμπο και τις επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε, τομέα του παιχνιδιού στον οποίο έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα.

Αν και εφόσον οι πράσινοι δεν τα καταφέρουν, αυτομάτως θα στρέψουν το βλέμμα του στην Ανδαλουσία, όπου η Μάλαγα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα προσεύχονται για τη νίκη των Ρώσων. Σε διαφορετική περίπτωση η Μάλαγα θα ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία.

Η αποψινή αναμέτρηση της Μαδρίτης είναι η τέταρτη φετινή μεταξύ της Ρεάλ και του Παναθηναϊκού. Οι Μαδριλένοι μετρούν δύο νίκες και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μία.

Keywords
Τυχαία Θέματα