ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

19:15 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Στο ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την Εθνική αλλά και στην ποιότητά της στάθηκαν σε δηλώσεις τους την Τετάρτη στην Πολωνία οι Μάκος, Σαμαράς και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε: «Κάθε παίκτης σε νεαρή ηλικία θα ήθελε να βρίσκεται σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πριν από δύο χρόνια δεν τα κατάφερα στο Μουντιάλ, αλλά φέτος είμαι κι εγώ εδώ και θα προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Η μόνη ανησυχία μου είναι να μην έρθει η νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και περιμένουμε τη νίκη. Ήταν όντως μία δύσκολη σεζόν,

ειδικά για εμάς που αγωνιστήκαμε και στα πλέι οφ. Όμως τώρα αγωνιζόμαστε με την Εθνική, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, ενώ υπάρχουν και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ και είναι πιο ξεκούραστοι και μπορούν να βοηθήσουν”.

Ο Γιώργος Σαμαράς από την πλευρά του υπογράμμισε: “Έχουμε περάσει ένα σκληρό στάδιο προετοιμασίας που είχαμε και είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά για την πρεμιέρα.Εστιάζουμε στο πώς θα παίξουμε εμείς και πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Δεν μας νοιάζει πώς θα παίξει η Πολωνία.

Δεν πρόκειται να πω ποια είναι τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε μία ομάδα που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο κόσμος ήταν και είναι πάντοτε δίπλα στην Εθνική κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς.

Αυτό που πέτυχε η Εθνική το 2004 είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών. Από ‘κει και πέρα είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχουμε προσαρμοστεί καλά εδώ και την Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα