ΟΠΕΡΑΤΙΚΟ… ΧΑΟΣ

Οι Opera Chaotique εξορμούν στο προαύλιο του Θεάτρου Badminton ευελπιστώντας να ξορκίσουν το Φάντασμα της Όπερας.

Ένα ετερόκλητο δίδυμο με διαφορετικές και αντικρουόμενες καταβολές καταφθάνει ξανά στην Αθήνα. Οι Opera Chaotique έρχονται στην αυλή του Θεάτρου Badminton για μία παράσταση

στις 19 του μήνα με το καλό προηγούμενο της ανταπόκρισης του κοινού στην πρώτη εμφάνισή τους στην πόλη να αποτελεί τον καλύτερο οιωνό ενός κατά τα άλλα «δυσοίωνου» -ως προ τη θεματική- θεάματος. Το ανατρεπτικό δίδυμο, κατά κόσμον Tenor Man και Voodoo Drummer  καταφθάνουν στα μέρη μας για να παρουσιάσουν το πρώτο άλμπουμ τους που τιτλοφορείται «Death of the Phantom of the Opera». Πρόκειται για ένα concept album, στο οποίο αφηγούνται τη σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη.

Μ’ αυτή την προσπάθεια, ελπίζουν να ξεφορτωθούν το φάντασμα για πάντα… Άραγε θα τα καταφέρουν; Γιατί όχι είναι η απάντηση, μια και με το πολύ προσωπικό και πολυσυλλεκτικό υβρίδιο μουσικοθεατρικής παράστασης που έχουν δημιουργήσει έχουν καταφέρει να σαγηνεύσουν το ευρωπαϊκό κοινό και να αποσπάσουν θετικές κριτικές από τον τύπο. Οι Opera Chaotique με πρώτη ύλη τους την όπερα και την jazz καταφέρνουν να δημιουργούν ένα μουσικό κράμα που χωρά τη rock, τους αφρικανικούς ρυθμούς, ακόμη και την ατμόσφαιρα του καμπαρέ. Η συνέχεια επί της αυλής του Θεάτρου Badminton. Στις 29 του μήνα οι Opera Chaotique θα παρουσιάσουν την παράστασή τους και στο Sani Resort της Χαλκιδικής.

INFO: Στο Θέατρο Badminton (Μουσικό Προαύλιο), στις 19/07 στις 21.00, εισιτήρια 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα