Όταν ο Λάκης συναντήσει τους δικαστές του

Τους μήνες που πέρασαν στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς έκανε προσπάθεια να διεκδικήσει την προσωπική του ελευθερία και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά οι δικαστές απέρριψαν όλα τα αιτήματά του.

Όπως είναι γνωστό ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας κατ΄επανάληψη είχε δηλώσει έτοιμος να παραχωρήσει την περιουσία του για την εξόφληση των οφειλών του.

«Τι περιουσία; Τετραχιλιαπλάσια από αυτή που είναι το χρέος

μου. Να την πάρουν να την κάνουν σχολεία, να την κάνουν νοσοκομεία. Έχω 20.000 τετραγωνικά κτίσμα στην Κάντζα. Γιατί δεν βάζουν αστέγους μέσα; Για να πουν ότι τιμωρούν τον Γαβαλά στο Αλκατράζ; Γιατί δεν παίρνουν τη Βουκουρεστίου που είναι πενταόροφο; Γιατί δεν παίρνουν τη Μύκονο;» είχε δηλώσει ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς.

Αύριο που θα σταθεί πλέον απέναντι στους φυσικούς του δικαστές ο Λάκης Γαβαλάς θα προσπαθήσει να τους πείσει πως ανεξάρτητα από την απόφασή τους συγκεντρώνει στο πρόσωπό του όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για να μην επιστρέψει πίσω στην 6η πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Εκεί που βρέθηκε τους τελευταίους μήνες της ζωής του να μοιράζεται την καθημερινότητα του με τους αποκαλούμενους VIP κρατούμενους, κατά κύριο λόγο για οικονομικά εγκλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα