Πάει για τρέλες στις… Βρυξέλλες

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός αναζητά απόψε στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ την εκτός έδρας νίκη για να ρεφάρει τη βαριά ήττα της 1ης αγωνιστικής του Champions League από την Παρί και συνάμα να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του στη διοργάνωση.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στη 2η αγωνιστική, ωστόσο ο Ολυμπιακός

κινδυνεύει να μείνει νωρίς εκτός σε περίπτωση ήττας από τους Βέλγους. Δεν μιλάμε για αποκλεισμό, αλλά σίγουρα θα δυσκολευτεί η αποστολή τους στη συνέχεια και ο ρεαλιστικός στόχος θα είναι η τρίτη θέση και η έξοδος στο Europa League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του τα πλάνα για το αποψινό ματς. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, γκολκίπερ θα είναι ο Ρομπέρτο, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Μανωλάς, Σιόβας. Αν ξεκινήσει ο Μανιάτης και μείνει στον πάγκο ο Σαλίνο, τότε στον άξονα θα είναι οι Ντινγκά και Σάμαρης. Αν, όμως, ξεκινήσει ο Βραζιλιάνος, ο Μανιάτης θα πάει στα χαφ και θα μείνει στον πάγκο ο Ντινγκά. Αριστερά θα είναι ο Χολέμπας. Μπροστά ο Σαβιόλα είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει τον αγώνα, πιθανότατα όμως χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου στο πλευρό του. Οι υπόλοιποι θα είναι ο Τσόρι, ο Βάις και ο Ολαϊτάν. Πιθανότητες να παίξει από την αρχή έχει και ο Φουστέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα