ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Απέκλεισε κάθε πιθανότητα να θριαμβεύσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην ΝΕΤ, ενώ εκτίμησε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν έρθει πρώτο κόμμα δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.

Όσον αφορά στην

πτώση του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα το οποίο όπως τόνισε δεν οφείλεται μόνο σε αντικειμενικούς παράγοντες αλλά και σε λάθη «που διαπράξαμε εμείς οι ίδιοι» και επισήμανε ότι μετά τις εκλογές είναι αναπόφευκτη μια συζήτηση για την πορεία του κόμματος.

Εκτίμησε ότι η δύναμη που μπορεί να έλθει πρώτη στις εκλογές θα είναι η Ν.Δ. η οποία θα πρέπει να δείξει τη μεγαλύτερη εθνική συναίνεση με τις δυνάμεις εκείνες που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και δέχονται τους όρους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμφωνίες με τους εταίρους μας.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν μπορεί να κάνει τις απαραίτητες συμμαχίες.

«Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δεν μπορούν να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ» είπε και υπενθύμισε την άρνηση του ΚΚΕ να συμπράξει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ότι δεν υπάρχει καν κοινός τόπος.

Επιπλέον χαρακτήρισε φλυαρίες και «φραστικές μπαρούφες» τα όσα λέγονται για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ή ακύρωσής του.

«Σε περίπτωση καταγγελίας του θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ σε λιγότερο από 24 ώρες» είπε ο Θ. Πάγκαλος και εκτίμησε ότι αυτό που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να επιτευχθεί, έπειτα από σοβαρή διαπραγμάτευση, μια επιμήκυνση του μνημονίου

Keywords
Τυχαία Θέματα