Πανδαισία σε Παρί και Μόναχο

07:18 2/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Το σκηνικό είναι γνωστό. Αράζουμε στον καναπέ, μπροστά στην οθόνη και απολαμβάνουμε Champions League. Όαση μπροστά στα όσα παρακολουθούσε στην Ελλάδα και δη στη Super League όπου μετράμε τις φάσεις και τα γκολ με το σταγονόμετρο.

Το αποψινό μενού περιλαμβάνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις,

με τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα φόρτε τους και είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στη χώρα τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα που έπαιζε κάποτε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά τώρα παίζει ο Λιονέλ Μέσι των ρεκόρ. Οι Παριζιάνοι που επιστρέφουν στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος μετά από 19 χρόνια θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στο Champions League και για να το πετύχουν πρέπει να αποκλείσουν το φαβορί που λέγεται Μπαρτσελόνα και σπέρνει το τρόμο.

Τον τρόμο σπέρνει και η εξαιρετική Μπάγερν Μονάχου, η οποία στο άλλο παιχνίδι της ημέρας υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι Βαυαροί προέρχονται από το εντυπωσιακό 9-2 κόντρα στο Αμβούργο και θέλουν να βάλουν από το πρώτο ματς τις βάσεις πρόκρισης απέναντι στη σκληροτράχηλη Γιουβέντους που νίκησε 2-0 στο ντέρμπι με την Ιντερ και ουσιαστικά εξασφάλισε (ξανά) τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

21.45: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα

21.45: Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα