ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Την ολοκλήρωση της ανατροπής του πολιτικού κατεστημένου που ξεκίνησε στις εκλογές της 6ης Μαΐου ζήτησε από τους ψηφόφόρους του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Αιγάλεω ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Η

ομιλία του Πάνου Καμμένου κινήθηκε σε έντονα συναισθηματικό ύφος με αναφορές στην πατρίδα και  τη θρησκεία.

«Στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα. Θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα όλοι μαζί.» είπε σε ένα σημείο της ομιλία του

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε την ανατροπή. Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε. Θα φτιάξουμε ξανά μια περήφανη Ελλάδα. Θα εργαστούμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όχι για τους τραπεζίτες.» τόνισε σε ένα άλλο.

Ενώ επικαλέσθηκε και τη βοήθεια των Θείων λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή καλούμε όλους τους Έλληνες να σβήσουν τον φόβο. Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και θα τους νικήσουμε».

Ωστόσο παρότι αναφέρθηκε στους «τοκογλύφους» και τους «τραπεζίτες» ξεκαθάρισε τη θέση όσον αφορά την παραμονή της χώρας στου ευρώ λέγοντας: «Την Κυριακή δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει»

Κατηγόρησε δε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ότι  εγκατέλειψαν τις αρχές και τις αξίες τους και κράτησαν μόνο τις ταμπέλες.

«Όλοι μαζί ενώθηκαν κάτω από τις μαύρες σακούλες της «Ζήμενς». Θα πρέπει να ξέρουν ότι κανείς δεν θα γλιτώσει. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κάνουν συμφωνία με κανέναν. Κάνουμε συμφωνία μόνο με τον Ελληνικό λαό…Την Δευτέρα θα καταργήσουμε κάθε ασυλία για υπουργούς και βουλευτές. Όλοι οι Έλληνες θα είναι το ίδιο. Θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης.»

Χαρακτήρισε τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων ως ένα σχέδιο  για να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό και να τον οδηγήσουν στο να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και τον πλούτο του.

« Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Η Ελλάδα θα κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα