Πέφτει η πρώτη αυλαία

Άρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός (με χρονική σειρά) θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκες τον πρώτο γύρο της Super League, στα σημερινά παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής.

Στις 15:00 ο Αρης που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και τη βαριά ήττα (3-1) από την Καλλιθέα

για το Κύπελλο, υποδέχεται την επικίνδυνη και ανεβασμένη Ξάνθη με στόχο το τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά.

Το ίδιο επιδιώκει και η ΑΕΚ περίπου δύο ώρες αργότερα (17:15) με αντίπαλο τον Ατρόμητο που παραμένει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, χωρίς όμως να πείθει με τις εμφανίσεις του. Η Ένωση του Εβαλντ Λίνεν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, την ώρα που τον σύλλογο ταλανίζουν πολλά και κυρίως οικονομικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά, ο οποίος με τον Αγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία δείχνει μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και ικανός να παλέψει για την παραμονή.

Τέλος, στις 19:30 στη Βέροια ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την τοπική ομάδα και ψάχνει τη νίκη για να κλείσει με χαμόγελα η χρονιά. Τα χαμόγελα, βέβαια, υπάρχουν μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και δη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο η ομάδα του Ρότσα θέλει βαθμούς για να ανέβει και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

15.00: Αρης-Ξάνθη
17.15: Λεβαδειακός-Πλατανιάς
17.15: ΑΕΚ-Ατρόμητος
19.30: Βέροια-Παναθηναϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα