ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

Πιπέρι στο στόμα. Με αυτόν τον τρόπο, όχι και πολύ πειστικά, ζήτησε συγνώμη σήμερα το πρωί, στο ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη, που χθες το βράδυ, στο δελτίο της ΝΕΤ, είπε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη λέξη καταγγελία (για το μνημόνιο) τη λένε λίγο κολομπαρίστικα…

Οι τόνοι ανεβαίνουν λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης και η ένταση  οδηγεί

ακόμα και την Ντόρα Μπακογιάννη να χρησιμοποιεί  όχι και τόσο συνηθισμένες εκφράσεις…

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, η επικεφαλής του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας είπε απευθυνόμενη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη:

«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις – πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κολομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση»

H τελευταία έκφραση προκάλεσε την έκρηξη Παπαδημούλης που της απάντησε σε έντονους τόνους:
«Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας»

Η κυρία Μπακογιάννη του αντααπάντησε ότι δεν τον έβρισε και αν τον προσέβαλε, ανακαλεί:

«Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ.»

Η κόντρα συνεχίστηκε.

Σήμερα, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με χιούμορ, ζήτησε εκ νέου συγνώμη και είπε, όπως έλεγε και η γιαγιά της «Πιπέρι στο στόμα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα