Πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις ο Παναθηναϊκός

Πολύ σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη πέτυχε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με 2-1 χάρη σε γκολ του Πετρόπουλου και του Βύντρα από το πρώτο ημίχρονο. Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Ντούνης.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα περιόρισε όλα τα ατού του αντιπάλου του στο πρώτο 45λεπτο και είχε την κατοχή της μπάλας. Η υπεροχή του στο χορτάρι καρποφόρησε

δύο φορές μέσα σ’ ένα τετράλεπτο αφού ο Πετρόπουλος έκανε το 0-1 στο 24′ και ο Βύντρα το 0-2 με έξοχο σουτ στο 28′.

Το προβάδισμα αυτό βοήθησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου όταν, κάτω από τη μεγάλη πίεση του Πανιωνίου, έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Νεοσμυρνιώτες μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο και ζήτησαν με αξιώσεις το γκολ της μείωσης του σκορ το οποίο όμως πέτυχαν αργά, μόλις στο 78′, με προσπάθεια του Ντούνη.

Στα λεπτά που απέμεναν, ο Παναθηναϊκός κράτησε, δύσκολα είναι η αλήθεια, το υπέρ του 2-1 αν και εμφάνισε σημάδια έντονης κόπωσης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89′ Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74′ Καπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46΄Μενδρινός).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (87′Σο), Πετρόπουλος (85′ Τοτσέ), Μαυρίας (82′ Χουχούμης).

Keywords
Τυχαία Θέματα