«Πόλεμος» Ανδρουλάκη με το «Έθνος»

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της εφημερίδας με τίτλο «’Μοιράζουν’ τα …νοσοκομεία», το οποίο μάλιστα αναπαρήχθη άμεσα στο διαδίκτυο.

Σε απάντησή του, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημειώνει πως το γεγονός που περιγράφεται με τη συμμετοχή του στο ‘μοίρασμα της πίτας’ και τη διανομή θέσεων διοικητών νοσοκομείων από κοινού με τον ομόλογό του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, «ανήκει στη σφαίρα του φαντασιακού».

Στην ανακοίνωσή του, ο νεαρός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

σημειώνει πως η συμμετοχή σε τέτοιου είδους συσκέψεις, τον απωθεί τόσο ως γραμματέα όσο και ως πολιτικό στέλεχος. «Μας μπερδεύετε», λέει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει διορίσει ποτέ κανέναν ούτε σε διοικητικό συμβούλιο περιπτέρου…

Θυμίζει δε την πάγια θέση του για το πελατειακό κράτος, επικαλούμενος προς επίρρωσιν και την στάση του στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, καταθέτοντας ψήφισμα για τα ασυμβίβαστα μεταξύ κράτους και κόμματος, το οποίο μάλιστα αποδέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, αποκλείοντας έτσι κάθε δυνατότητα διορισμένο έμμισθο στέλεχος, σε θέση Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου ή Διοικητή κρατικού οργανισμού, να θέσει υποψηφιότητα στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα