«Πολιτικό αίμα» βλέπει ο Πανούσης

13:53 5/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ και αναφερόμενος στις συλλήψεις υπόπτων για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο Γιάννης Πανούσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η υπόθεση της τρομοκρατίας θα κορυφωθεί.

«Προσωπική μου εκτίμηση, όλα αυτά μοιάζουν με την αρχαία ελληνική τραγωδία, τελειώνουν με πολιτικό αίμα. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα να μην κορυφωθεί. Να μείνουν δηλαδή διάσπαρτα

στοιχεία κάτι ληστείες, κάτι βομβίτσες και κάτι μολότοφ. Είτε αυτό γίνει κατά λάθος είτε με σκοπό, έχω την εντύπωση ότι θα κορυφωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης, για να προσθέσει: «Όταν έχεις μια ομάδα παιδιών που δρουν από κοινού σε τέτοιες πράξεις, δεν ψάχνεις να βρεις ποια οικογένεια αμέλησε και ποια όχι. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι ήρθαν 10 παιδιά που το καθένα είχε ιστορικό παραμέλησης, κακοποίησης, θυμού, οργής και ενώθηκαν οι οργές τους. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο καθένας κουβαλάει από το σπίτι του αρνητικά ερεθίσματα. Αλλά αυτό το ερέθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα