Ψυχάρης προς Κακλαμάνη: θα βγάλω τον σκελετό της υπόθεσης Κοσκωτά…

Σήμερα, ο … «Αθηναίος Πολίτης» (Βλέπε Στ. Ψυχάρης) αφού ζητά από τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη να σιωπήσει αφήνει δύο βαρύτατα υπονοούμενα: ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για τον Κοσκωτά και ότι υπάρχουν στοιχεία με διορισμούς και … απολύσεις που εξηγούν την επίθεση του πρώην προέδρου της Βουλής στους δύο εκδότες (Μπόμπολα και Ψυχάρη).

Το νέο σημείωμά  και πάλι από τη στήλη του Μικροπολιτικού στα Νέα έχει τίτλο «Η ντουλάπα του έχει πολλούς σκελετούς»

και ο Σταύρος Ψυχάρης επιτίθεται στον Απόστολο Κακλαμάνη και του ζητά να σιωπήσει, γιατί αυτό θα ήταν καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του «που τον έχει φορτωθεί».

Της απάντησης προηγείται απόσπασμα από την επιστολή του κ. Κακλαμάνη προς τα νέα,  σύμφωνα με την οποία πρόκειται για σκευωρία εις βάρος του, η συνεργασία του με τη Χούντα. Επισημαίνει ότι στόχος του κ. Ψυχάρη είναι να αποπροσανατολίσει το κοινό, χωρίς να δίνει απάντηση στην αρχική του καταγγελία, ότι δηλαδή αναμιγνύεται στην κομματική λειτουργία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κακλαμάνης επισημαίνει ότι δεν υπήρξε κενόδοξος και φέρει ως επιχείρημα το ότι δεν δέχθηκε να γίνει πρωθυπουργός, παρ’ ότι «επιμόνως μου το πρότειναν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς», ενώ αρνείται ότι υπήρξε έφεδρος αξιωματικών.

Και η νέα απάντηση του κ. Ψυχάρη είναι:

Η απάντηση του Αθηναίου Πολίτη:

Αγαπητέ Μικροπολιτικέ:

Ο κ. Τέως τέως κ.λπ. Αποστόλης Κακλαμάνης ας έχει υπόψη του ότι λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του! Μετά τα όσα απεκαλύφθησαν για το παρελθόν του (ένεκα του οποίου ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος τον υποχρέωσε με δημόσια δήλωση να ξεχάσει κάθε περίπτωση να γίνει υποψήφιος έστω για την προεδρία του ΠΑΣΟΚο εν λόγω ομολογεί ότι είναι («εφαψίας») θύμα χουντικής σκευωρίας!..

Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν… Ο έφεδρος του έτους 2012 μάς λέει ότι τον παρέσυραν το 1973 σε παγίδα οι επιτελείς του δικτάτορα Ιωαννίδη. Δηλαδή πήγαινε στις χουντικές συνάξεις με τους άλλους λεβέντες αλλά ήταν σκευωρία…

Θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο, αλλά και για το κόμμα που τον έχει φορτωθεί, να σιωπά. Διότι η ντουλάπα του περιέχει πολλούς σκελετούς, η παρουσίαση των οποίων μετά τη χουντική ομολογία του θα ήταν περιττή. Η δημοσιογραφία δεν μπορεί να είναι κρεατομηχανή έστω και όταν η ατιμωρησία οδηγεί σε τερατογενέσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αθηναίος Πολίτης

Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων και Φωτογραφιών

Υστερόγραφον 1: Θυμάται ο κ. Κακλαμάνης από ποιον ζήτησε να μεσολαβήσει στον κ. Σταύρο Ψυχάρη ενόψει της καταθέσεως του τότε διευθυντή του «Βήματος» στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Κοσκωτά; Ξημερώματα ήταν…

Υστερόγραφον 2: Υπάρχει και ο Φάκελος Ανθρώπινου Δυναμικού. Περιέχει διορισμούς και… απολύσεις – έτσι εξηγείται η μανία του κ. Κακλαμάνη κατά των δύο εκδοτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα